A venit vremea sa iti tencuiesti casa si nu stii ce tip de tencuiala sa alegi? Tocmai ai gasit echipa de specialisti, capabila sa-ti recomande tot ce e mai bun pe piata.

Recomandari materiale

Alege tencuiala mecanizata de interior -MPI 25 de la Baumit, si tencuiala mecanizata de exterior- MPA 35. Consumul real de material este de 28 kg/mp, deci, cu 1 sac de 40 kg, tencuim cca 1,5 mp la 1 cm grosime. Consumul de material difera de la caz la caz, in sensul ca nu toate zidariile au fost executate perfect.

Montaj sine de ghidaj si coltare

Coltarele zincate se vor monta inainte de tencuire, la toate glafurile, grinzi, stalpi, etc, si vor servi ca aliniament si rezistenta muchiilor. Sinele de ghidaj vor fi montate pe perete la distante de cca 1,5 m. Acestea vor servi la ghidaj pentru netezirea peretelui cu dreptarul de aluminiu.

Aplicarea tencuielii mecanizate

Tencuiala mecanizata se va aplica in straturi de 1 cm grosime, cu ajutorul masinii de tencuit, dupa aplicarea stropului(amorsei), care trebuie lasata cel putin o zi sa se usuce, in conditiile in care temperatuta depaseste 10 grade C.

Netezirea tencuielii mecanizate

Tencuiala mecanizata se va netezi cu dreptarul de aluminiu. Olnitele vor fi taiate cu dreptare speciale, astfel, aliniamentul sa fie in conformitate cu standardele in vigoare.

Driscuirea tencuielii mecanizate

Tencuiala mecanizata Baumit, se va driscui dupa ce stratul aplicat capata suficienta consistent, pentru a face posibil acest lucru. Micile gauri ( cca 3mm) vor fi acoperite cu glet. Suprafata trebuie sa ramana grunjoasa.

Preturi tencuiala mecanizata Baumit

Pretul pentru tencuirea unui mp de perete, la 2 cm grosime= 15 lei;

Pretul pentru montajul coltarelor la glafuri, muchii de stalp/gringa =5lei/ml

Pretul pentru tencuirea uni mp, intre 2-5 cm grosime, tariful se negociaza in functie de suprafata.

Contact:

Ne puteti contacta telefonic la 0722678073

WhatsApp: 0722678073

e-mail: constructabc1@gmail.com