Executam proiectul si montajul structurilor oriunde in Europa. In Romania oferim servicii complete de transport si executare. Datorita calitatii superioare a profilelor si materialelor realizate, erorile umane sunt total eliminate.

Imbinarile si executiile calculate la sutimi de milimetru, nu lasa nici un loc de indoiala ca produsul finit va forma o structura rezistenta. La locul constructiei, putem sa venim cu structurile preasamblate, scurtand astfel timpul de finalizare a constructiei.

Proiectam si construim:

  • hale metalice;
  • scari de orice tip;
  • porti autoportante;
  • garduri;

Hale metalice

Construim hale metalice la preturi imbatabile. Portofoliul nostru de clienti multumiti de serviciile noastre, pot confirma calitatea si profesionalismul lucrarilor efectuate de catre firma noastra.

Scari metalice

Realizem structuri complexe de scari interioare si exterioare. Oferta noastra se bazeaza pe calitate la pret mic. La cererea clientului, placam scarile cu orice tip de material.

Porti autoportante

Construim porti autoportante cu o lungime de pana la 12 m. Cu o astfel de poarta instalata, nu veti ma avea grija depunerii de gheata pe sinele de glisare. Construim porti de orice fel – la cererea clientului.

Garduri metalice

Construim garduri metalice la cele mai mici preturi. Suntem adeptii preturilor mici, cand vine vorba de lucrari mari.Structurile sunt sudate si polizate cu scule profesionale, astfel incat calitatea lucrarilor oferite de firma noastra, este net superioara. Aplicarea grundului anticoroziv se face in mod profesionist, astfel vopseaua sa adere impecabil la suprafete.

Balustrade metalice

Construim orice tip de balustrada metalica, din teava rectangulara, fier forjat, inox. Preturile oferite de firma noastra sunt fara concurenta. Calitatea serviciilor oferite de firma noastra este net superioara.