MONTAJ INSTALATII SANITARE SI TERMICE

Intelegem si respectam nevoia clientului de a avea nu doar o casa ci o locuinta, iar o locuinta presupune existenta instalatiilor de apa si canalizare, pentru o exploatare adecvata. Suntem cei mai in masura sa asiguram montajul acestora, cu atat mai mult in cazul proiectelor proprii de constructii.

Instalatiile termice vor fi executate numai in baza unui proiect initial, aprobat si autorizat de catre autoritati, astfel, siguranta si randamentul sa fie maxim. Proiectarea instalatiei termice va avea la baza toate detaliile incaperilor,structurii zidurilor, cat si pozitionarea acestora fata de punctele cardinale.

Se va acorda atentie deosebita, centralei termice. Aceasta va fi dimensionata cu grija, astfel, randamentul sa fie optim, pentru un consum de gaz cat mai redus si, implicit al costurilor financiare.

Montaj obiecte sanitare

Montam obiecte sanitare in Bucuresti la cel mai mic pret. Calitatea serviciilor oferite ne recomanda.

Montaj tevi de scurgere

Montam tevi de scurgere bine dimensionate si pozitionate, pentru debitul de apa estimat.

Montaj tevi ppr

Montam instalatii din tevi ppr. De garantia extinsa pot beneficia toti clientii interesati de servicii de calitate la un pret mic.

Montaj robinete

Montajul robinetelor se va realiza cu mare atentie. Acestea vor fi supuse probelor de suprapresiune, imediat dupa finalizarea lucrarii de instalare.