MONTAJ INSTALATII SANITARE SI TERMICE

Intelegem si respectam nevoia clientului de a avea nu doar o casa ci o locuinta, iar o locuinta presupune existenta instalatiilor de apa si canalizare, pentru o exploatare adecvata. Suntem cei mai in masura sa asiguram montajul acestora, cu atat mai mult in cazul proiectelor proprii de constructii.

Instalatii sanitare Bucuresti

Instalatiile sanitare vor fi executate numai in baza unui proiect initial, aprobat si autorizat de catre proiectant astfel, siguranta si randamentul sa fie maxim. Proiectarea instalatiei sanitare va avea la baza toate detaliile incaperilor,structurii zidurilor, cat si pozitionarea acestora fata de punctele cardinale.
Instalațiile sanitare vor fi dimensionata cu grija, astfel, randamentul sa fie optim.

In Bucuresti, ne deplasam la orice intervenție privind avarii la instalațiile sanitare.
Garanția lucrului bine făcut primează in contextul relației cu clientul.

Montaj obiecte sanitare

Montam: centrale termice, calorifere, lavoare, cazi de baie, bideuri, cabine de dus, hidrofoare, stații de pompare, etc…

Montaj tevi de scurgere

Montam tevi de scurgere bine dimensionate si pozitionate, pentru debitul de apa estimat.

Montaj tevi ppr

Montam instalatii din tevi ppr. De garantia extinsa pot beneficia toti clientii interesati de servicii de calitate la un pret mic.

Montaj robinete

Montajul robinetelor se va realiza cu mare atentie. Acestea vor fi supuse probelor de suprapresiune, imediat dupa finalizarea lucrarii de instalare.

Pret manopera instalatii sanitare

Preturile se negociază cu fiecare client în parte, in functie de complexitatea și volumul lucrarii. Cat privește achiziția materialelor, acestea vor fi asigurate de firma noastră, fara niciun cost de transport.

Contact:

Tel: 0722 678 073

e-mail: office@abc-construct.ro