Completeaza formularul de mai jos pentru a afla pretul estimativ privind decopertarea

Estimare de este gratuita si nu se naste vreo obligatie pentru client. Suntem aici pentru a estima pretul privind decopertarea faiantei si a gresiei.

Contacteaza firma in vederea ofertei de pret. In maxim 1 ora afli pretul pentru servicii de decopertare si evacuare. Evaluam rapid orice solicitare. Transmitem pretul pe email sau pe whatsapp. Lucram in mod profesionist. Estimam corect preturile

”Am apelat la aceasta firma de decopertare faianta si gresie. Negocierea pretului a durat foarte putin. Echipa trimisa la fata locului a decopertat faianta si gresia; au scos parchetul si usile; au evacuat molozul; totul in numai 9 ore. Am fost foarte multumita de tot. Recomand cu drag aceasta firma! Voi reveni si la anul cand voi renova apartamentul nou cumparat”

Marga C.

”Recomand si acord 5 stele! Firma abc-construct.ro a decopertat, demolat, evacuat, totul intr-o singura zi. Initial apelasem la alta firma pentru decopertare si evacuare, dar ulterior mi-am dat seama ca abc-construct.ro poate realiza totul intr-un timp exterm de scurt. Asa ca, m-am decis sa lucrez cu abc-construct.ro si bine am facut. Servciile acestei firme au fost la nivel inalt. Totul a fost executat intr-o singura zi. Apartamentul meu cu 2 camere este pregatit pentru ineceperea amenajarilor interioare”

S.C

Scrie-ne parerea cu privire la serviciile de care ai beneficiat, din partea firmei noastre. Trimite-ne e-mail sau scrie-ne pe WhatsApp.