Daca esti in cautarea unei echipe pentru a decoperta faianta si gresia, sau pentru a demola ziduri, www.abc-construct te ajuta. Suna la 0759513598 si afla pretul estimat. La noi gasesti toate serviciile de care ai nevoie:

  • decopertare faianta si gresie;
  • carat moloz;
  • scos usi;
  • demorari ziduri;
  • alte servicii

Preturile se negociaza cu fiecare client in parte, avand in vedere particularitatile serviciilor. Chiar daca aparent, decopertarea faiantei si a gresiei presupune acelasi efort, in realitate, lucrurile nu stau chiar asa. Sunt situatii cand faianta si gresia este lipita cu adeziv de pe vremea comunista.

Decopertare faianta si gresie Bucuresti – program de lucru

Programul nostru de lucru este de Luni pana Vineri, dar sunt permise si derogarile. Daca sunt urgente, putem lucra si in weekend. Suntem flexibili in privinta programului de lucru, motiv pentru care va invitam sa formulati propuneri. Suntem aici pentru a va ajuta. Aveti posibilitatea sa trimiteti e-mail in vederea estimarii pretului. Totodata, formularul de estimare cost aflat pe prima paginii a siteului nostru, va asteapta sa il completati. Veti primi raspuns imediat cu privire la oferta de pret.

Decopertare faianta si gresie Bucuresti- Preturi orientative

Preturile oroentative practicate de firma noastra, sunt urmatoarele:

  • decopertare gresie = 25 lei/mp
  • decopertare faianta = 25 lei/mp;
  • demolare zic BCA 10cm = 30 lei/mp;
  • evacuare sac moloz = 15 lei/buc

Decopertare faianta si gresie Bucuresti – cotract

Contractul privind serviciile de decopertari/demorari si evacuari, se intocmeste la inceputul lucrarilor. In contract vor fi stipulate toate conditiile cu privire la serviciile prestate, pretul si modalitatea de plata. Daca in contract nu sunt prevazute alte clauze, plata serviciilor se efectueaza in termen de 0 zile, de catre Beneficiar. Nu sunt permise plati ”la termen” sau plati intarziate. Ne place sa lucram cu clienti pregatiti cu bugetul pentru serviciile comandate.

Decopertare faianta si gresie – grafic de executie

Intocmim grafice de executie cu toti clientii nostri. Ne asumam raspunderea cu privire la orice serviciu prestat. Daca aveti o lucrare care se intinde pe o perioada de mai multe saptamani, graficul de executie este obligatoriu. In graficul de executie vom estima toti timpii pentru fiecare manopera in parte. In cazul modificarilor, din cauza unor ”lucrari ascunse”, beneficiarul lucrarii va fi informat deandata.

Procesul-verbal de lucrari partiale

In cazul necesitatii consemnarii lucrarilor partiale, vom intocmi un proces-verbal de receptionare a lucrarilor efectuate pana la acea data. Acest tip de pv, are la baza un control bun al lucrarii. Astfel, in fiecare zi, partile contractante vor avea tabloul clar cu privire la ce s-a lucrat in ziua respectiva si daca a fost respectat graficul de executie. Astfel de document se incheie in cazul lucrarilor mari.

Galerie imagini cu cateva lucrari efectuate in Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *