Serviciile noastre

Consultanță

Oferim consiliere gratuita pentru alegerea solutiei optime atat din punctul de vedere al executiei cat si al designului si al materialelor folosite incluzand aici si un calcul preliminar al costului lucrarii.

Acoperișuri noi

Principala activitate a firmei noastre este executarea de acoperisuri noi indiferent de complexitatea acestora si de materialele folosite. Executam la cele mai bune preturi si la inalte standarde de calitate acoperisuri pentru constructii civile cat si pentru constructii industriale.

Proiectare – Executare

In cazul in care nu dispuneti de un proiect va oferim si serviciul de proiectare in concordanta cu dorintele dumneavoastra stabilite in etapa de consiliere.Executarea lucrarii o putem realiza atat cu materialele beneficiarului cat si cu materialele noastre.

Întreținere

Dupa executarea lucrarii asiguram servicii de intretinere si verificare gratuite pe perioada garantiei si contra cost dupa aceasta perioada.

Mansardări

Alaturi de executarea de acoperisuri noi, mansardarea acoperisurilor constituie o preocupare foarte importanta pentru noi. Executam atat mansardari de locuinte cat si blocuri. Putem executa la o mansardare partea de structura cat si mansardare la gata.

Reparații – Renovări

Venim in intampinarea cat mai multor beneficiari oferind alaturi de servicii complete de executare de acoperisuri si servicii de reparare , renovare , modificare pentru care oferim garantie o perioada cat mai mare.

Despre noi

Având o bogată experiență dată atât de numărul mare de lucrări executate, cât și de diversitatea acestora, putem oferi o garanție mare a manoperei alături de o calitate înaltă a materialelor folosite ce pot satisface și cei mai exigenți beneficiari.

 

Contactează-ne

Nu ezitați să ne cereți o ofertă pentru lucrarea dumneavoastră.